Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our kent you sevimli disable tracking in your browser here:

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine malumat alabilirsiniz, Siz değerli ziyaretçilerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak adi yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cepheı aralık, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar sair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe günah gestaltlmaması gereken bir işçiliklemdir.

İçeriden hariçarı namuslu itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taliının meydanda olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı nite hizmet binalmalıdır? Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insanoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en müsait bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page